Nappi, Jegolas Ealaskas  astutettiin aprillipäivänä 1.4. Ukulilla, Black Blossom Mr Uniquella. Tutustuttuamme Ukuliin totesimme, ettei Ukulia oltu turhaa kehuttu hienoksi herrasmieheksi. Ukuli on oikea sydäntenmurskaaja ja nallekarhu. Se särki sydämemme välittömästi. Saapuessa nuorenparin treffeille Ukuli otti  meidät vastaa häntä iloisesti  heiluen ja uskomaton hymy huulilla.

nappi15042007.jpg


nappi210707.jpg

Nappi

ukuliseisoo.jpg

ukulip.jpg

Ukuli


6.5.2008 ultrassa todettiin, ettei Nappi ollut järjestänyt vuosikymmenen aprillipilaa, vaan eläinlääkäri totesi masussa olevan reilunkokoinen pentue.

Nappi on kiltti, kaikkien kanssa toimeentuleva nuori säpsäkkä neito, jonka mielestä paras paikka on emännän tai isännän syli. Napista löytyy vauhtia jos tarvitaan, mutta se osaa myös rauhoittua. Työpäivien ajan Nappi viettää tarhassa, missä se haukkuu vain jos on todellista asiaa, kuten jos rupikonna yrittää tunkeutua verkon läpi.

Nappi on harrastanut 11 vuotiaan, nuoremman emäntänsä kanssa agilitya pari vuotta, ja kilpaillut muutaman kerran 1-luokassa. Näyttelyistä paras tulos on ollut ERI PN2, Vasert.

Napin lonkat ovat C/C, polvet ja kyynärpäät ovat terveet, prcd-PRA testiä ei ole tehty, mutta Napin vanhempien testien perusteella se on joko terve tai kantaja.

Ukuli, Black Blossom Mr Unique on A/A -lonkkainen, tervesilmäinen ja prcd-PRAtestissä terveeksi todettu eli Ukulin ja Napin pennut eivät tule sairastumaan tämän tyypin PRA:han.

Näyttelyssä Ukuli on saanut 2 X EH.

Mikäli Napin ja Ukulin pennut kiinnostavat sinua eija.hakkila  @  luukku.com

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FIN11180/03&ReknoE=FIN26107/05



Kuvia Napista 24.5.

Nappi54.jpg
Sivuprofiilista ei paljoa huomaa, että naperoita on tulossa.



nappitakaa.jpg
Takaa otettu kuva paljastaakin kovasti leventyneen selän.


nappi541.jpg
 Hymyä Napilla riittää

nappi543.jpg
Tämäkin kuva on armoton, vatsa on kasvannut leveyssuunnassa.